jobb just nu!

Köksbiträde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 9 tillagningskök och 5 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten och samarbetar med 6 andra enheter. Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden där vi tar oss an framtidens utmaningar.

Vi söker nu ett Köksbiträde till vår verksamhet på Solhöjden!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande sysslor i ett kök. Delta i beredning för såväl kall som varm mat, salladsförberedning, för- & efterarbete i kök, disk och städning.

Vidare skall du vara beredd på att representera kostenheten på ett positivt sätt genom att vara välkomnande och lyhörd gentemot våra gäster.

Arbetstiden är förlagd med arbete varannan helg. Ett antal dagar per månad har man pooltjänst och arbetstiden kan då förläggas till andra kök inom enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett mat- och serviceintresse med erfarenhet av arbete i ett storkök.

Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som känsla för service, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga men också kunna arbeta självständigt. Du behöver ha förmågan att arbeta i ett högt tempo då det krävs samt att du är flexibel.

Ett skallkrav är att kunna kommunicera, skriva och förstå svenska då vi även driver en caféverksamhet.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-06-30

Med möjlighet till förlängning. Enligt ök, rekrytering sker löpande.
90 % tjänstgöring
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A841630

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.