jobb just nu!

Rörläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 13 000 invånare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med drift, underhåll och förnyelse av rörnätet med placering vid va-enheten. Du kommer t ex att arbeta med servisutbyggnad, läcksökning, lagning av ledningsnät mm. Va-enhetens anläggningar och ledningsnät finns på samtliga kommunens öar. I dina arbetsuppgifter ingår även tillsyn och service på våra anläggningar. Du måste vara flexibel och ha lätt för att ställa om mellan olika typer av arbeten. T ex kan det bli sena kvällar om/när akut vattenläcka uppstår. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har arbetslivserfarenhet, har jobbat inom yrket, gymnasial utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du skall kunna planera, ta ansvar för ditt arbetsområde och vara villig att lära nytt. I ditt arbete har du mycket kontakt med kommuninvånare, varför du bör vara social och ha ett bra bemötande. Körkort lägst klass B erfordras.

Anställningens omfattning

Snarast
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A868888

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Enligt överenskommelse

Anställning

Arbetstid: Dagtid.