jobb just nu!

Biståndshandläggare LSS

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

Arbetsgruppen består av fyra biståndshandläggare. Vi söker nu en medarbetare för i huvudsak handläggning enligt LSS.

På arbetsplatsen har vi årsarbetstid, vilket ger en möjlighet att styra sina arbetstider utifrån behov men givetvis med hänsyn till verksamheten. Alla anställda har också förmån i form av friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att självständigt utreda, besluta, följa upp och ompröva insatser enligt LSS. Du har stöd av kolleger och en närvarande ledning.

Du samarbetar med kollegor, interna och externa samarbetspartners och deltar i verksamhetens förbättringsarbete.

Kvalifikationer

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Vi söker dig som har:
- socionomexamen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- goda kunskaper om gällande lagstiftning
- tidigare erfarenhet av arbete som biståndshandläggare för målgrupperna.Bra bemötande, välgrundade beslut och hög rättsäkerhet är en mycket viktig del i arbetet. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt, ha lätt att samarbeta och ha ett helhetsperspektiv. Du förutsätts ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

Eller enligt överenskommelse
100 %
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A346633 - Kopia (3) - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

heltid

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!