jobb just nu!

Legitimerad Arbetsterapeut till tvärprofessionellt team!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Social sektor erbjuder vård och omsorg till personer med fysisk och/eller psykisk funktionsnedsättning. Verksamheten är kvalitetskrediterad sedan några år tillbaka.
Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation med stor utvecklingspotential.

Vi sätter fokus på kvalitet, bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. Ett nära ledarskap är en del i detta. Vi erbjuder en mentor för nyanställda medarbetare.

From 1 januari 2018 finns också MAR i kommunen som skall arbeta för kvalité vid rehabilitering och hjälpmedelshantering.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta i ett tvärprofessionellt SVPL team som innehåller arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska, biståndshandläggare, undersköterska.

Du ansvarar för:
- Aktivitetsbedömningar
- Rehabiliteringsinsatser
- Utprovning/förskrivning av hjälpmedel
- Handledning av vårdpersonal

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut.
Du behöver körkort och svenska nivå C1 (enl europarådets nivåskala).
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social sektors värdegrundsord: ANSVAR, BEMÖTANDE, RESPEKT, TILLIT.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

Tidsbegränsad till: 2020-08-31

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
75%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   113/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Övrigt

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.