Undersköterska till somatisk enhet, SÄBO

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Vi strävar efter att medarbetarna ska känna en stolthet över sin yrkesroll och vi är övertygade om att delaktiga och engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och leder till goda resultat.
Vi på Smedsgården vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete där fokus är att tillgodose brukarens individuella behov. Vi arbetar i team där alla professioner utgår från samma arbetsplats vilket gör det möjligt till ett nära samarbete. Därför söker vi engagerade Undersköterskor som ser ansvar, kamratskap och samarbetsförmåga som en självklarhet. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningsätt där vi ser hela människan.

Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg efter den enskildes behov.
• Som kontaktman ska du ta ansvar för upprättande av genomförandeplaner och vara lyhörd och aktiv när det sker förändringar i vård och omsorgsbehovet.
• Dokumentera i Life Care enligt socialtjänstlagen.
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på uppdrag från sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut.

Kvalifikationer

Vi vill att du har yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård-och omsorg. Du ska kunna ta snabba beslut och var lösningsfokuserad samt vara flexibel i dina arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga krävs då vi arbetar i team och förespråkar kamratskap. Du känner ansvar och är lyhörd inför kollegor och brukare samt ger en god service och omvårdnad. Digitala arbetsredskap som mobiltelefon och data används vilket kräver en vilja av att lära och nyttja de digitala systemen.
- Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
80-100% dag/kväll/helg
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1207584

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdspeng
Trivselpeng
Delaktighet i schemaläggning/4 veckors perioder

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!