jobb just nu!

Projektledare Mark

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Avdelning Investering inom Stadsbyggnadsförvaltningen utgör stöd i förvaltningens samhällsbyggnadsprocesser gällande upphandling och genomförande av bygg- och anläggningsprojekt. Avdelningen ger även visst stöd till andra förvaltningar/bolag inom Luleå kommun koncernen.

Avdelningen består av stab samt två sektioner.
Sektion Bygg & Anläggning
Sektion Bygg- och anläggning arbetar med uppdrag inom bygg och anläggningsprojekt åt Stadsbyggnadsförvaltningen. Projekten omfattning är allt från utredning, projektering, upphandling till färdig slutbesiktning.
Sektionen kan även tillhandahålla stöd för energi, el, inomhusmiljö, ta fram kostnadskalkyler i tidiga skeden samt byggledning av bygg- och anläggning projekt.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bygga vårt framtida Luleå?
Vi söker dig som vill arbeta som projektledare på Sektion Bygg- och anläggning. Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team.
Som projektledare ges du möjlighet att arbeta med hela byggprocessen, från planering till byggande och överlämnande.
Du ansvarar för att genomföra projekt utifrån beslutad omfattning och inom beslutade tids- och kostnadsramar. Du har ekonomiskt ansvar för projektens genomförande och följer kontinuerligt upp verksamheten mot uppsatta mål. Det innebär att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att krav uppfylls enligt gällande regelverk.

I rollen som projektledare samarbetar du med interna specialister, externa konsulter och entreprenörer samt har dialog och samråd med berörda intressenter. I rollen ingår även att arbeta som teknisk sakkunnig inom området markprojekt samt att arbeta med upphandlingar av projekterande konsulter, entreprenörer och leverantörer.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med självständighet och eget ansvar, både via dina egna arbetsuppgifter och genom samarbeten med övriga projektledare.Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att driva frågor både självständigt och i samarbete med andra. Du är öppen för att lära nytt och drivs av viljan att förbättra och skapa goda och komplexa utmaningar på nya sätt och lösningar. Du har förmåga att analysera, planera och arbeta strukturerat samt har en god datavana. Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga i svenska så väl i tal som skrift då en viktig del av arbetet är kommunikation och samråd med berörda intressenter.

Vi söker dig som har teknisk utbildning på universitets/högskolenivå eller annan utbildning som tillsammans med yrkeserfarenhet bedöms av arbetsgivaren som likvärdig. Vi vill att du har några års erfarenhet från liknade arbeten, exempelvis entreprenad, beställare och/eller konsultbranschen inom område mark och anläggningsarbeten.
Körkort B är ett krav.

Det är meriterande om du,
- Har goda kunskaper i LOU och AB/ABT/ABK.
- Erfarenhet från uppdragsledning/projektering inom VA- projekt.
- Erfarenhet/kunskap av samverkansprojekt


Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A966622

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb