jobb just nu!

Yrkeslärare administration, handel och varuhantering Ljungbergsgymnasiet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ljungbergsgymnasiet är en gymnasiesärskola i Borlänge som har åtta nationella program och ett individuellt program. Samtliga program är fyraåriga. Eleverna som går på Ljungbergsgymnasiet kommer från grundskolans specialundervisning, grundsärskolan eller träningsskolan och har rätten att gå på gymnasiesärskolan.

Gymnasiesärskolan ska ge elever med utvecklingsstörning en för dem anpassad utbildning som ska ge en god grund för yrkesverksamhet och fortsatta studier samt för personlig utveckling och ett aktivt deltagande i samhällslivet.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att undervisa elever på programmet för administration, handel och varuhantering i programgemensamma ämnen och programfördjupning. Arbetet innebär att utveckla elevernas allsidiga kunskapsutveckling. Det sker utifrån en helhetssyn på eleverna, där samarbete i arbetslag och flexibilitet är viktiga inslag.

Mentorskapet och arbetsplatsförlagda lärandet är viktiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Yrkeslärarexamen eller behörighetsgivande yrkeserfarenhet. Speciallärarexamen/specialpedagog med inriktning mot utvecklingsstörning är meriterande. God samarbetsförmåga, flexibel och ett förhållningsätt som överensstämmer med Borlänge kommuns värdegrund.

Goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt är ett krav.
Körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-07

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A978750

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!