jobb just nu!

Medicinsk sekreterare till sommaren 2019

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hej Du!
Det kanske känns avlägset - men vad ska du göra i sommar? Hos oss I Region Kronoberg kan du få ett riktigt meningsfullt sommarjobb!

Studerar du till eller är du utbildad medicinsk sekreterare? Här är en förträfflig chans att komma in och visa vad du går för!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Som medicinsk sekreterare i Region Kronoberg har du möjlighet att arbeta inom hela regionen, bland annat inom slutenvård på sjukhus, inom psykiatrin eller i primärvården på vårdcentraler.

Arbetsuppgifter

I din roll som medicinsk sekreterare är du en viktig tillgång på din arbetsplats. Beroende på vilken arbetsplats du är på varierar din arbetsuppgifter. I dina grunduppgifter ingår exempelvis journalskrivning, telefonservice, tidsbokningar, receptions- och kassaarbete.

I arbetet ingår även administrativ service till övriga medarbetare och administrativa uppgifter i kontakt med försäkringskassa och rehabteam.

Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete där du får tillfälle att träffa många nya arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning eller som studerar till medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Även du som är sjuksköterskestudent eller läkarstudent är välkommen med din ansökan. Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift och har god IT-vana.

Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett intresse av att arbeta i team.

Du har förmågan att bemöta och prata med olika människor i olika situationer, du är ansvarsfull och noggrann.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att skicka in ditt CV. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Semesterperiod vecka 23-35. Varierar beroende på arbetsplats och behov.

Ansökan

Referensnummer:   RK 41/18

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.