Vi söker sjuksköterskor till sommaren inom vård och omsorgsförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Inom vård och omsorgsförvaltningen söker vi nu sjuksköterskor till tim- och sommarvikariat inom olika resultatenheter inom särskilt boende, hemtjänst och jourverksamhet. Läs gärna mera om våra verksamheter på kommunens hemsida.

Som sjuksköterska inom särskilt boende och hemsjukvården är du omvårdnadsansvarig (OAS) för en säker och ändamålsenlig vård och behandling var gäller kundens fysiska och psykiska behov. Du ansvarar för att handleda medarbetarna i bland annat omvårdnad, bemötande, hygien och matsituation.

Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun.

Du erbjuds individanpassad introduktion inom resultatenheten. Eventuellt kan förlängd anställning erbjudas efter avslutat vikariat inom Vård och omsorgsförvaltningen.

Välkommen med din ansökan, skriv vilket område du är intresserad av och vilka veckor du kan arbeta. Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kvalifikationer

Legitimation

B-körkort krävs inom vissa resultatenheter

Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med människor med demensdiagnoser.

Behärskar svenska språket väl, både i tal och skrift.

Flexibel och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter, ser möjligheterna i förändringar.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-06-01

Tidsbegränsad till: 2021-08-31

Enligt överenskommelse.
Efter överenskommelse
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C52929

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.