Bibliotekarie/IT-pedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi på Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.
Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Du är en pedagogisk resurs i det digitala lärandet. Du ska arbeta med såväl kurser som drop-in i vårt digidel-center där du även har en samhällsvägledande funktion.

Föreningslivet och andra aktörer i lokalsamhället kommer att vara din viktigaste rekryteringsbas i det pedagogiska arbetet med digital delaktighet.

Du kommer också att inta en central roll i bibliotekets arbete med programverksamhet och olika läsprojekt.

Att möta och interagera med besökare i den öppna verksamheten ingår i uppdraget, du deltar därför i bemanningen av bibliotekets informationsdisk, kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Mycket goda IT-kunskaper och erfarenhet av att arbeta med webb och sociala medier -god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat men också stor social anpassningsförmåga.

Vi ser gärna att du har en fil kand i Biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande, t.ex. examen inom kultur, pedagogik, socialt arbete eller likvärdig utbildning.

Lätthet att knyta nya kontakter och bygga nätverk.

Vana att framträda offentligt och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vana av att arbeta med bibliotekssystem är en fördel.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Giltigt B-körkort.

Om du är vår nye medarbetare så tveka inte och ansök till din tjänst redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-09-01

Tidsbegränsad till: 2022-07-31

Tjänsten är en projektanställning. Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1041089

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.