Servicetur till Hemtjänsten Lima

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

I denna tjänst blir du anställd som vårdbiträde/undersköterska inom Hemtjänsten.
Uppdraget som hemtjänsten i kommunen har är brett och innefattar många delar. I denna roll kommer arbetsuppgifterna städning och inköp hos de som behöver vår hjälp främst att ingå, men även andra lättare arbetsuppgifter kan tillkomma.

Denna tjänst innefattar inget som är kopplat till det omvårdande i yrkesrollen och är en tillfällig anställning för att vi ska kunna hantera perioder av höga arbetsbelastningar och framförallt semesterperioderna under sommaren.

Tjänsten innefattar att åka på hembesök till de som har behov av vår hjälp. Vårt område sträcker sig från Tandö till Kläppen och Rörbäcksnäs.

Kvalifikationer

För att trivas i denna roll är det viktigt att du trivs med sociala kontakter. Du har lätt för att prata med äldre människor och tycker om att hjälpa till.

B-körkort erfordras men vi står för bil. Du kommer att utgå från Lima.

Vi tror att denna tjänst passar dig som verkligen brinner för att hjälpa andra. Detta är en projektanställning under 6 månader.
En introduktion kommer att hållas vilken ingår i anställningen och är obligatorisk för att kunna genomföra jobbet så att du känner dig trygg i rollen.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-06-19

Tidsbegränsad till: 2023-08-13

Ansökan

Referensnummer:   C129385

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.