jobb just nu!

Sätoftaskolan söker lärare till särskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Sätoftaskolan är en F-9 skola med naturen inpå knuten. Vi har både grund- och särskola. Särskolan är indelad i två grupper, i huvudsak åk 1-6 respektive åk 7-9 och vi har ett nära samarbete med grundskola och fritidshem. På Sätoftaskolan arbetar vi med eleverna i fokus och våra värdeord är Kunskap, Respekt och Ansvar. Vi har hög lärarbehörighet och du kommer vara delaktig i att skapa en god lärmiljö tillsamman med dina kollegor.

Arbetsuppgifter

Lärare i särskolan.
Våra elever läser enligt kursplanen både inom ämnen och ämnesområden. Vi har haft en tillströmning av elever det senaste läsåret, främst i mellanstadieåldern. Tillsammans med övriga lärare i särskolan planerar du och genomför undervisning. Elevernas skoldagar kräver gott samarbete mellan pedagoger och olika stödfunktioner, där du bidrar i teamet med pedagogisk kompetens.

Kvalifikationer

Utbildad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning eller lärare med specialisering mot utvecklingsstörning.
Erfarenhet och kompetens inom NPF är meriterande

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-07

Eller överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   77/20

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.