Slöjdlärare åk 1-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Lillkyrkaskolan finns i det natursköna Trögden ungefär 1,5 mil utanför Enköping. Vår geografiska placering ger goda förutsättningar att använda närmiljön till att lära i olika sammanhang. Vi ser det som självklart att delar av undervisningen är utomhus. På Lillkyrkaskolan har vi elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vi har omkring 150 elever och vi är cirka 25 i personalen.

Grillbyskolan ligger i samhället Grillby, cirka 16 kilometer från Enköping. Med sin närhet till E18 och riksväg 55 ligger skolan på ett mycket praktiskt pendlingsavstånd från Stockholm, Uppsala och Västerås. Verksamheten bedrivs i en trevlig miljö med närhet till naturen. På Grillbyskolan har vi elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vi har omkring 180 elever och vi är cirka 25 i personalen.

Personalen på båda skolorna är välutbildad och tar del av varandras kompetenser genom samarbete i lärarlag. Då skolorna är mindre har vi ett utvecklande kollegialt utbyte med gemensamma träffar varje vecka. Personalgruppens styrkor är att det finns en stor flexibilitet och ser positivt på förändringar som leder till högre måluppfyllelse. Vi strävar efter att alla elever, personal och vårdnadshavare ska känna en stor trygghet och trivsel hos oss och då skolorna inte är så stora skapas en miljö där alla känner alla.

Tjänsten innebär att ha slöjd på båda skolorna. Båda skolorna är utrustade med ordentliga salar med verktyg och material för undervisningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad lärare i ämnet slöjd. Du tar aktivt ansvar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare tar du ansvar för dina resultat, vilket är alla dina elevers utveckling i enlighet med styrdokumenten. Du differentierar och tillgängliggör din undervisning och möjliggör för alla elever att lyckas. Nuvarande slöjdlärare har utformat en planering för läsåret och den finns att tillgå om så önskas.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad lärare i slöjd. Du har social kompetens och är självständig med ansvarskänsla. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta som lärare är det meriterande.

Vi förväntar oss öppenhet och ett stort engagemang för uppdraget. Det skall finnas en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan. Du skall ha lätt för att samarbeta och vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i slöjdsalen.

Förutom behörighet kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Tillträde enligt överenskommelse dock senast den 10 januari 2022.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C62199

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer kan komma att ske löpande så tveka inte att söka.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.