jobb just nu!

Socialpedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Huvudsaklig placering vid Gymnasiesärskolan Höghammargymnasiet

Arbetsuppgifter

För att utveckla vår hälsofrämjande skolmiljö behöver vi nu i projektform anställa en socialpedagog.
Som socialpedagog inom Höghammargymnasiet arbetar du främjande och förebyggande för att öka tryggheten i skolmiljön för eleverna och för att stödja lärare i delar av mentorskapet. En viktig del i uppdraget är att skapa goda relationer med och mellan eleverna. Andra delar som ingår i uppdraget är att skapa främjande rutiner och struktur gällande trygghet, samspel och relationer samt i arbetet att minska frånvaron. Att öka medvetenheten om användningen av sociala medier och dess konsekvenser är också en central del i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom socionomprogrammet eller utbildning inom beteendevetenskap eller annan likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet och kunskap om elever med utvecklingsstörning och vid personlig lämplighet för uppdraget. Som person har du samarbetsförmåga är trygg och flexibel och har god erfarenhet av samtalsmetodik och konfliktlösning med lågeffektivt förhållningssätt som utgångspunkt i arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-10-01

Tidsbegränsad till: 2020-06-15

Deltid 75 %
Löpande urval tillämpas och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansökan

Referensnummer:   A795918

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!