jobb just nu!

Leg sjuksköterska/distriktssköterska sökes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Höörs kommun söker Leg.sjuksköterska/distriktssköterska på 75-100%
Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård och särskilt boende. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi jobbar i tvärprofessionella team med fysioterapeut, arbetsterapeut och handläggare. Du arbetar på ett fast 4:a v schema med i nuläget var 4:e helg och en del kvällar i månaden. Dokumentation sker i Procapita plus och snart i Lifecare HSL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är meriterande. Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana, helst av Procapita plus. Krav: Körkort och svenska nivå C1(enligt Europarådets nivåskala).
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord:
ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT

Anställningens omfattning

Tillträde 1 juni eller efter överenskommelse.
75-100%

Ansökan

Referensnummer:   28/19

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.