jobb just nu!

Lärare med inriktning fritidshem i Bergkvara

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och tre helägda bolag.

Skolan med fritidshemmet ligger i Bergkvara. Det är en skola med ca 140 elever i åk F-6 och fritidshem. Skolan byggdes 1912 och ligger intill Östersjökusten med utsikt över Öland.
Det är en liten skola där medarbetarna månar om varandra och eleverna. Samarbete och flexibilitet i kollegiet är en förutsättning för en bra och fungerande verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshemmet har du en viktig roll för Bergkvaras elevers lärande och kunskapsutveckling. Du ska bereda eleverna en meningsfull fritid nu och i framtiden.
Såväl under skoltid som på fritidshemmet ska du stödja elevers lärande genom praktiska och utforskande arbetsformer.
Du kommer att tillsammans med övriga lärare bedriva pedagogiskt arbete och delta i det systematiska kvalitetsarbetet som styrs av skollag och arbetsplaner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa på fritidshem.
Du sätter elevernas kunskapsutveckling i fokus och lägger vikt vid deras lärande under hela dagen.
Du ser det som en styrka att arbeta i arbetslag, har förmåga att skapa goda relationer och har ett tydligt och professionellt bemötande i dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Erfarenhet meriterande och önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-08

eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   19/BIN0068

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan!