jobb just nu!

Lärare i företagsekonomi till Luleå Gymnasieskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Vi söker nu dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av Ekonomiprogrammet på kvarteret Hackspetten i Luleå!

Arbetsplatsbeskrivning:

Luleå Gymnasieby är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med cirka 2400 elever. Campusområdet ligger centralt med närhet till Kulturens hus som bland annat inrymmer stadsbibliotek och konsthall, Norrbottens museum, Luleå stadspark, friluftsområdet Gültzaudden med sommar- och vinteraktiviteter samt centrumhandeln. Det är lätt att ta sig till och från gymnasiebyn med Luleå lokaltrafik eller Länstrafiken.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att undervisa elever inom Ekonomiprogrammet.

Ekonomiprogrammet är ett av de mest attraktiva programmen i Luleå Gymnasieby. På Ekonomiprogrammet, som regelbundet genomgår re certifiering, utbildas diplomerade gymnasieekonomer och juridikelever. Du kommer att ingå i Ekonomiprogrammets programlag och ämneslag. Tillsammans med de legitimerade och engagerade kollegorna i programlaget/ämneslaget ska du driva utvecklingen framåt. Lärarna på ekonomiprogrammet arbetar tätt tillsammans med utveckling och planering av kurserna. De har också ett gott samarbete med näringslivet och Luleå tekniska universitet.

I tjänsten ingår även mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad, behörig gymnasielärare i företagsekonomi. Bifoga examensbevis och lärarlegitimation vid ansökan. Erfarenhet av att handleda UF-företag är meriterande och så också om du har erfarenhet inom juridikområdet.

Du har goda ämneskunskaper i kombination med pedagogisk skicklighet. Som lärare är du en tydlig ledare i klassrummet och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå goda resultat. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2019-11-01 eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Ansökan

Referensnummer:   A899459

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb