jobb just nu!

Vi söker semestervikarier sommar 2019, kockar och köksbiträden

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 900 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Avdelningen för måltider och lokalvård har totalt cirka 70 medarbetare. Måltidsenheten och enheten för lokalvård leds av två enhetschefer.

Måltidsenheten producerar och serverar mat inom skolor och fritidshem, förskolor samt äldreomsorg inom Östra Göinge kommun. Totalt finns 14 storkök med ca 40 anställda.

Maten ska vara vällagad, näringsriktig och råvarorna vara av god kvalitet. Som matgäst ska man få en god service och ett bra bemötande i en lugn och trevlig måltidsmiljö. För att värna om miljön arbetar vi bland annat med att minska matsvinn, transporter och att öka andelen vegetabilier i måltiderna.

Arbetsuppgifter

Semestervikariat i storkök under perioden juni-aug 2018.

Vi tillämpar löpande rekrytering så lägg in din ansökan direkt om du är intresserad!

Vi söker kockar och köksbiträden som vill arbeta i något av måltidsenhetens produktionskök på exempelvis Lindgården (Broby), Prästavångskolan (Broby), Västerskolan (Knislinge), Agnebergs förskola (Hanaskog) eller i mottagningskök vid vissa skolor och förskolor i kommunen.

Du förväntas kunna utföra de flesta förekommande arbetsuppgifterna i ett storkök, såsom förbereda och tillaga måltider smakligt, städa, diska, servera och annan kundservice. Roterande arbetsschema.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år.

Du bör ha kockutbildning på gymnasienivå el motsvarande och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom storkök och restaurang.

Du är serviceinriktad och har intresse för god och näringsriktig mat till såväl äldre, barn och ungdomar.

Du har ett renligt sinnelag och goda kunskaper om livsmedelshygien.

Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Har du körkort är det en fördel.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Vid nyanställning kommer begäran om registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister (442.5) att göras eftersom vår verksamhet pågår inom Östra Göinge kommuns skolor och förskolor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-17

Tidsbegränsad till: 2019-08-16

eller enligt överenskommelse. eller enligt överenskommelse.
75-100%
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A836965

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Helgtjänstgöring förekommer vid äldreomsorgens kök.

Övrigt

Vi vill helst anställa personer som önskar arbeta under hela semesterperioden. Har du önskemål om ledighet under perioden, så ange detta redan i din ansökan. Vi vill även att du anger önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.

Introduktion och bredvidgång kan behöva ske vecka 24-25, och ev behöver vi någon vikarie även vecka 33-35.

Vid behov kan eventuellt fortsatt timvikariat erbjudas efter semesterperioden.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.