jobb just nu!

Grundlärare i fritidshem/fritidspedagog på Kompassenskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst! Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 13 000 invånare.
Kompassenskolan är en småskalig och gemytlig grundskola för år F-6 med ca 170 elever. Skolan ligger centralt belägen på Öckerö med närhet till både inspirerande natur och goda kommunikationer.
Kollegiet på Kompassen arbetar med stort engagemang, där yrkesstolthet, profession och teamkänsla utgör grunden. Hög kvalitet och glädje genomsyrar verksamheten. Du kommer att vara en del i en stimulerande och positiv miljö där goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar är något vi lägger stor vikt vid.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att planera och genomföra undervisning på fritidshemmet på Kompassenskolan. Du har förmåga att utgå från varje elevs förutsättningar i planering och genomförande av undervisning. Vi söker dig som är en trygg ledare och en god lagspelare i arbetslaget. Vi önskar att du är överens med oss om vikten av att stötta och inspirera varandra samt har ett engagemang att utveckla verksamheten tillsammans.

Kvalifikationer

Behörighet att undervisa i fritidshemmets verksamhet. Du kan möta varje elev på deras villkor och anpassa utbildningen efter de behov som individen och gruppen har. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta, ser nyttan med att ingå i ett arbetslag och känner dig säker i arbetet med barns tidiga läs- och skrivinlärning. Som person är du flexibel och har stor ansvarskänsla.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

100%

Ansökan

Referensnummer:   A885491

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.