Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer.

Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en personlig assistent till en man i 50 års åldern.
Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp med det brukaren inte klarar av själv i vardagen vilket omfattar till exempel hushållssysslor, personlig hygien, träning, fritidsaktiviteter etc.
Att jobba som personlig assistent kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du som söker ska vara självgående, lyhörd, flexibel och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat med målgruppen. Kravet på att dokumentera gör att du måste behärska svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Delegerade HSL insatser
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Giltigt B-körkort.
Utdrag ur belastningsregistret kommer krävas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Dygnspass.

Ansökan

Referensnummer:   A1071942

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.