Biblioteksassistent vik, 25 %

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Då bland annat föräldraledighet medfört ett personalbehov söker vi en timvikarie på 25 %.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är till stora delar arbete i lånedisk med utlån/återlämning samt arbete med medier, exempelvis beställningar, iordninggörande och uppsättning i hyllor.
Andra arbetsuppgifter är att samarbeta med skola och förskola och att ta emot klasser och grupper på vardagar innan biblioteket öppnar.

Kvalifikationer

Du har fullgjord gymnasial utbildning.
Det är meriterande om du har kunskap i bibliotekssystemet Koha, katalogsystemet Libris samt klassifikationssystemet Dewey. Då arbetet innehåller arbetsuppgifter i olika datasystem är det av vikt att du har datavana. Du ska ha ett utåtriktat arbetssätt och tycka om att arbeta med människor eftersom du under en stor del av arbetstiden kommer att arbeta i lånedisken. Personlig lämplighet kommer att värderas högt. Körkort är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-01

Tidsbegränsad till: 2022-12-31

25%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   116/2021

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.