jobb just nu!

Lärare år 1-3 till Åsedaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Arbetsuppgifter

Till Åsedaskolan söker vi nu en lärare med klasslärarskap i år 1-3.
Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen för dina elever.
I arbetet utgår du från elevernas behov och förutsättningar. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din undervisning utifrån dem.
Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar och är engagerad. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du har intresse för och kunskap om att använda digital teknik i undervisningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i år 1-3. Du ska vara lösningsinriktad och se möjligheter, vara flexibel och kunna planera efter elevernas behov. Du ska kunna ta egna initiativ och ha en vilja att samarbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-11-01

Tidsbegränsad till: 2020-01-31

Med möjlighet till eventuell förlängning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A896515

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.