Fysioterapeut/sjukgymnast till BUP

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Barn- och ungdomspsykiatrin bedriver länsövergripande psykiatrisk vård på specialistnivå i Kronobergs län och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år. Verksamheten ingår i verksamhetsområdet psykiatri och har mottagningar i Ljungby och Växjö samt en akutverksamhet i Växjö.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vårt Ät team som vill vara en del i vårt fortsatta arbete i att utveckla Region Kronobergs barnpsykiatri framåt. Är du vår nästa kollega?

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med bedömningar av kroppsuppfattning vid ätstörningsvård samt kroppsinriktad behandling vid ätstörning genom bl. a. basal kroppskännedom, avspänningsövningar, utbildning om kroppen, reglering av fysisk aktivitet. Kroppsinriktad gruppbehandling i samband med familjedagvården för ätstörningar ingår.
Arbetet kan även innebära motoriska bedömningar som del i neuropsykiatriska utredningar

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Har du erfarenhet av barnpsykiatri och basal kroppskännedom är det meriterande. Eftersom du ingår i ett tvärprofessionellt team så är du bra på att samarbeta, vara flexibel och kommunikativ.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2024-01-31

Tillträde enligt överenskomelse.
Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 84/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.