Underläkare till kardiologienheten, medicinmottagningen i Ljungby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Medicinkliniken på lasarettet i Ljungby tillhör organisatoriskt den länsövergripande medicinkliniken.

Lasarettet Ljungby har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare.
På medicinkliniken i Ljungby arbetar av ca 150 medarbetare inom olika professioner. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Det finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning (för hela Kronobergs län) samt dialysavdelning.

Slutenvården består av två avdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin den andra inriktad mot kardiologi och internmedicin.

På kliniken råder ett gott samarbetsklimat. Vi har den lilla klinikens fördelar och är öppna för egna idéer och förslag. Det är lätt att kommunicera med andra kliniker och beslutsvägarna är korta.

Har du ett särskilt intresse för kardiologi och annorlunda arbete där du själv har möjlighet till att bidra till din egen kompetensutveckling och samtidigt fylla Medicinklinikens behov? Då tycker vi att du ska söka denna tjänst!

Vi erbjuder ett intressant arbete med stora möjligheter till personlig utveckling!

Arbetsuppgifter

Arbetet inom mottagningsverksamheten innebär att du efter introduktion, förutom en egen utvecklad plan för kompetensutveckling, också kommer att bidra till en växande, modern och unik kardiologienhet.

Vi letar efter dig som önskar bygga upp denna enhet tillsammans med våra kardiologer och har möjlighet att bestämma hur denna ska se ut i modern tid. Verksamheten rör pacemakermottagning, hjärtsviktsmottagning och flimmermottagning bland annat. Du kommer att behandla många olika diagnoser och ha möjlighet att följa dessa patienter över tid och delta i remissbedömningar. Framför allt kommer du att utvecklas inom området som du har stor nytta av i det tidiga skedet av din läkarkarriär.

Som underläkare kommer också arbeta inom akutverksamheten, som framledes kan innebära jourtjänstgöring om du så önskar. Vi är en medicinklinik med bred internmedicinsk bas som kommer att utgöra en god grund för en framtida AT-tjänst.

Kvalifikationer

Du har läkarexamen och är icke-legitimerad, innan AT.

Du har ett gott bemötande och arbetar alltid med patienten i fokus.
Du har god kommunikativ förmåga och mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet med god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad anställning 6 månader.
Efter avslutat vikariat finns eventuellt möjlighet att söka AT-tjänstgöring.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 169/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.