jobb just nu!

Gudmuntorp - Sätoftaskolområde söker biträdande rektor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Till Gudmuntorp - Sätoftaskolområde söker vi en biträdande rektor. Du kommer ha ditt huvudsakliga ansvarsområde inom Sätoftaskolan F-6. Tillsammans med övrig skolledning, fritidspedagoger, förskollärare, grundskollärare och andra medarbetare ska du arbeta för att ge alla elever på skolan bästa möjliga förutsättningar i sitt lärande. Du kommer vara med och driva vårt värdegrundsarbete och du kommer att vara delaktig i tjänstefördelning, schemaläggning liksom arbetsmiljöarbete. Dessutom kommer du att som biträdande rektor, ha ett personalansvar samt ingå och vara del av kommunens skolledningsgrupp.

Området som består av Gudmuntorp skola som är en F-6 skola samt av Sätoftaskolan som är en F-9 skola med grundsärskola, präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Vi erbjuder ett dynamiskt arbetsklimat bland engagerade och utbildade kollegor. Enheten leds av 1 rektor med 2 biträdande rektorer. Ditt ledarskap präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och mellan dess olika verksamheter.

Kvalifikationer

Du har akademisk examen med pedagogisk inriktning och erfarenhet av arbete i skolverksamhet, gärna mot de yngre åren. Tidigare erfarenhet som biträdande rektor eller annat chefs-/ledaruppdrag inom skolverksamhet samt tidigare arbete med det systematiska kvalitetsarbetet är meriterande.

I din yrkesroll skapar du intresse, delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och kolleger. Du är en god lagspelare och inspireras av att arbeta tillsammans med andra. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du har förmåga att planera och organisera ditt arbete. Organisationsförmåga och struktur är av signifikant betydelse. Du bör således ha förmåga att slutföra det du påbörjar samt kunna leverera ett evidensbaserat arbete av hög kvalitet där du inte släpper det överenskomna målet och elevfokuset ur sikte.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-01

Ansökan

Referensnummer:   25/19

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.