Demenssjuksköterska till Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara med i uppstarten av vårt nya demensteam som kommer att arbeta hälsofrämjande, förbyggande och konsultativt gentemot hela vår sektor, dvs mot både hemvården, särskilda boenden och dagverksamhet.

Detta är en kombinationstjänst, som innebär att du jobbar halva din tid som demenssjuksköterska och halva din tid som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på ett särskilt boende med demensinriktning där du planerar och leder arbetet.
Du är van vid att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Hos oss får du ett spännande och mycket varierande arbete, där du arbetar i tvärprofessionella team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal. Eftersom vi alla utgår från samma lokaler har du därför alltid en kollega tillhands när det behövs.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag - fredag.

Journalsystemet vi använder är Procapita plus.

Kvalifikationer

Du måste vara specialistutbildad sjuksköterska med inriktning mot demens och även ha tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Har du arbetat som demenssjuksköterska tidigare är det meriterande. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och trygg i din arbetsroll. Du är flexibel och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du har datorvana och en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi kräver B-körkort och svenska på nivå C1.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och mångfald. I denna rekrytering kommer vi att be om ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan

Referensnummer:   79/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.