Lärare i tyska och engelska til Sätoftaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Sätoftaskolan är en F-9-skola med tillhörande fritidshem. Skolan har ca 550 elever och ca 90 personal. Sätoftaskolan är belägen i sydöstra Höör i närheten av Ringsjön och med nära tillgång till vacker natur.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en behörig lärare i tyska och engelska, alternativt annat ämne. Tjänsten innefattar undervisning i tyska åk 6-9 där vi har en språkgrupp per årskurs och engelska/annat ämne. Samt delat Mentorskap i en årskurs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska och engelska/ alternativt annat ämne.

Som person är du trygg och stabil, samtidigt som du har ett drivande och motiverande förhållningssätt gentemot dina elever. Vi vill att du har en positiv elevsyn som utgår från att alla elever kan och vill. Du har förmågan att leda och motivera elever att nå sina mål.

Stor vikt läggs även på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   63/21

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.