Planerare till hemtjänsten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten är en arbetsplats i ständig rörelse. Behov ökar och minskar oavbrutet och en av nyckelpersonerna i att hantera detta, och därmed trygga att alla dagligen får det stöd de behöver, är de som vi kallar planerare.

Som planerare säkerställer du att omsorgstagaren får de insatser som finns beslutade från kommunens biståndshandläggare. Detta sker idag via planeringsverktyget TES.
Vår kollega ska snart gå på föräldraledighet och vi söker en vikarie som är villig att ta sig an detta spännande uppdrag. Du varierar din arbetstid mellan administrativt planeringsarbete och omsorgsarbete i hemmen. Detta för att ha en uppdaterad och god kännedom om hur verksamheten ser ut i vardagen. Först då är det möjligt att göra en god planering för såväl omsorgstagare som medarbetare.
Fördelningen mellan de två arbetsuppgifterna (planering och omsorgsarbete) växlar då det är behovsstyrt. Du har ett nära samarbete med dina enhetschefer, bemanningsenheten samt biståndshandläggare.

Din uppdragsbeskrivning i stora drag:
• Vara den som är behjälplig och går in om det blir akuta situationer.
• Har god kännedom om personalgrupperna.
• Ansvara för att identifiera och prioritera våra omsorgstagares behov och förväntningar.
• Skapa och bibehålla goda relationer med omsorgstagare & anhöriga tillsammans med all övrig personal.
• Vara insatt i Malung-Sälens värderingar, policy och etiska regler.
• Möjliggöra ett produktivt och sunt arbetsklimat.
• Säkerställa och följa upp resurseffektiv bemanning och övrig kostnadskontroll.
• Medvetandegöra kollegor arbetets lagstyrda förutsättningar tillsammans med enhetscheferna.
• Organisera, stimulera och skapa rutiner för god ordning och reda.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av omsorgsarbete, gärna inom hemtjänsten. Det är viktigt att du trivs med det operativa arbetet i vårdsituationer och att du tycker om att arbeta med människor dagligen.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och har god vana av att planera och arbeta i system. Vi använder schemaläggningssystemet TimeCare och bemanningssystemet Time-Pool. Som person trivs du med en föränderlig vecka/dag, du är lyhörd och trivs med att lyssna på andra samt tar du dig an en utmaning med positiv energi då du är lösningsfokuserad.

För arbetet hos oss krävs B-körkort, manuell.
Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Vikariat på 100%
6 månader eller längre. Vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A1069113

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.