Sommarjobba som administratör hos Sandviken Energi

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I sommar behöver vi dig som vill vara med och säkerställa att arbetsprocesser och arbetsuppgifter inom fjärrvärmeverksamheten på Sandviken Energi blir väl dokumenterade. Du intervjuar medarbetare för att kunna dokumentera instruktioner och hjälper till vid drift och underhållsarbete. Delar av instruktionerna kommer att bland annat hjälpa dina kollegor som sommarjobbar inom fastighetsskötsel.

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet till ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Dina arbetsuppgifter kommer att bland annat bestå av:
• Intervjua medarbetarna för att kunna dokumentera arbetsprocesser
• Handleda sommarjobbarna inom fastighetsskötsel genom att säkerställa att instruktioner för detta arbete finns på plats
• Vara behjälplig vid drift- och underhållsarbete
• Förbereda anläggningen för revisonsjobb

Kvalifikationer

För att sommarjobba hos oss i sommar behöver du gått ut grundskolan (eller likvärdigt). Som person är du ansvarstagande, självgående samt har lätt för att samarbetet med kollegor. Dina personliga egenskaper är det viktigaste för oss. Erfarenhet av att samla in, dokumentera och redovisa information är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-06-19

Tidsbegränsad till: 2023-08-11

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   346-23

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!
Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare
Sveriges Ingenjörer, Ledarna, Vision, Kommunal och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600.