jobb just nu!

Vi söker en Mätartekniker till Mittskåne Vatten!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara en del av digitalisering av Mittskåne Vatten? Är du en kundservicemedveten person som vill kombinera möten med människor med teknik? Då är vi arbetsplatsen för dig.

Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla högkvalitativt dricksvatten till kommuninvånarna i Höör och Hörby kommuner samt att ta hand om dess spill- och dagvatten på ett hållbart sätt. Mittskåne Vatten styrs av en egen politisk nämnd med förtroendevalda från båda kommunerna men vi är anställda hos Höörs kommun. Kontoret ligger på fem minuters promenadavstånd från tågstationen i Höör.

Hos oss arbetar 35 medarbetare i någon av våra fyra grupper: Utredning- och Projekt, Drift, Kundservice eller Stab.

Kundservice ansvarar för alla kundnära tjänster såsom debitering, tekniska frågor, felanmälan och vattenmätarbyten. Mittskåne Vatten har som mål att byta ut samtliga mätare inom en 2 års period till digitala mätare. Tekniken innebär att mätarna på sikt ska kunna fjärravläsas istället för idag då avläsningen sker manuellt. För att klara uppdraget behöver vi därför förstärka gruppen med en mätartekniker.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill gå till jobbet och känna att du gör skillnad varje dag. För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att samarbeta med andra, är strukturerad och noggrann, tar ansvar och drivs av att göra kunden nöjd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra vattenmätarbyten i villor, flerfamiljsfastigheter, industrier och mätarbrunnar. Du kommer också att arbeta med att montera vattenmätare vid byggen och nyinstallationer, öppna och stänga servisventiler, genomföra utredningar samt stänga av vattenleveranser på grund av bristande betalning. Arbeten i trånga utrymmen kan förekomma. Du kommer även ha ansvar för lagerhanteringen av mätarna och självständigt planera och strukturera upp arbetet kring detta.

Kvalifikationer

Din profil
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom VVS och har ett positivt förhållningssätt där service är en självklarhet. Utbildning i Dricksvattenhygien är meriterande.

För att lyckas i din roll behöver du göra/vara

• Kommunikativ och lyhörd inför våra kunder
• Teknisk och mekaniskt intresserad
• Agera utefter de bestämda regelverk och rutiner som finns
• Fatta självständiga beslut när det krävs
• Ha fallenhet för ordning och reda
• Agera som ambassadör för Mittskåne Vatten och vårda och utveckla vårt varumärke

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har god datorvana och har goda kunskaper i svenska i både tal och

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-12-02

Tidsbegränsad till: 2021-11-30

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   136/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vår arbetsplats
Här erbjuds du en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att kontinuerligt utvecklas i din roll. Vår arbetsplats växer och utvecklas ständigt och vi vill att du ska vara med på resan. Du har stora möjligheter att påverka och utforma hur vi ska arbeta tillsammans i fortsättningen.

Hos oss är det viktigt att vi arbetar i TEAM och att alla känner att de gör skillnad varje dag på arbetet. Det som präglar vår verksamhet är Tydlighet, Engagemang, Ansvar och Mod. Vi anordnar bland annat regelbundna frukostträffar, erbjuder friskvårdsbidrag och en härlig stämning mellan kollegorna. Dessutom tillämpar vi rökfri arbetstid.


Övrig information
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.