jobb just nu!

Vi söker förskolelärare!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Vi är ett förskoleområde i Höör där enheterna Holma, Fogdaröd, och Skeppsklockans förskolor ingår. Holma har 4 avdelningar, Fogdaröd 4 avdelningar med en kommande uteavdelning och Skeppsklockan har 6 avdelningar.

Förskolorna arbetar projekterande och med inspiration från Reggio Emilia. Vi ser och respekterar varje barns rätt till sitt unika sätt att se på världen. I vårt arbetssätt tror vi att kommunikation är av stor vikt och att demokrati ska levas i vardagen istället för att läras ut.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill jobba som förskollärare hos oss med alla de sedvanliga uppgifter som ingår i din profession.

Hos oss är samarbetet mellan avdelningarna centralt. Vi behöver genom ett väl inarbetat arbetssätt sällan ta in vikarierande personal, vilket vi upplever som väldigt positivt eftersom barn och föräldrar alltid möter kända ansikten och det dessutom bidrar till att verksamhetens kontinuitet bibehålls.

Som anställd i vårt förskoleområde har du förutom egen- och arbetslagsplanering även reflektionstid varannan vecka med förskollärare från andra förskolor i vårt område. Vi tror på det kollegiala lärandet och delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter för att berika verksamheten.

Som nyanställd får du en mentor som sätter dig in i våra lokala rutiner och vårt systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare med legitimation. Du är en trygg och flexibel person som värdesätter ett arbetssätt där kommunikation och samarbete är viktiga grundstenar.

Du är målinriktad och strukturerad med god insikt i förskolans styrdokument. Du kan omvandla teori till praktik och omsätta och förmedla dina kunskaper i dialog med andra.

Du ser det kompetenta barnet som lär och utvecklas i samspel med andra och du tänker att rika lärmiljöer är en viktig del i utbildningen vi erbjuder på förskolan.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   121/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.