jobb just nu!

Vuollerim skola söker Pedagogisk resurs

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Jokkmokks kommun erbjuder friskvårdsbidrag samt stipendier om 30 000 kr för nyanställda med relevant legitimation som uppfyller kraven att de varit folkbokförda och innehaft en tillsvidaretjänst inom Barn- och utbildningsnämndens (BUN) verksamhetsområde i Jokkmokk under de tre senaste åren. Ersättningen utfaller efter det att man arbetat tre år. Uppstår föräldraledighet eller studieledighet förlängs de tre åren med samma tidsperiod som ledigheten varar. Stipendiet utgår inte till dem som varit tillsvidareanställda inom BUN:s verksamhetsområde de senaste fyra åren innan stipendiets start.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag på skolan med att stötta enskilda elever och elevgrupper. 1 dag/vecka (motsvarande 20%) kommer du att arbeta i en pooltjänst vid Nygårdens förskola och Vuollerim skola.

Kvalifikationer

• Förskollärarlegitimation, fritidspedagogexamen, lärarutbildning mot de yngre åren eller annan eftergymnasial utbildning är meriterande.
• Du bör vara van att arbeta i arbetslag och ha lätt för att skapa goda relationer med barn och vuxna.
• Du är positivt, trygg och lyhörd som person.
• Du är flexibel och kan arbeta självständigt.
• Du är strukturerad och kan arbeta utifrån givna rutiner.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn tidigare.

Vi hoppas att du vill berika oss med just dina kunskaper, tankar och idéer!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

För dig med utbildning erbjuds tillsvidareanställning med placering inom kommunen. Vid eventuell avsaknad av behöriga sökande tidsbegränsas anställningen t.o.m. 2019-12-20
100%

Ansökan

Referensnummer:   65/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,