Nu söker vi nya kollegor som vill göra skillnad i hemtjänsten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom Ordinärt boende/Hemtjänst vill vi att våra medarbetare ska trivas och må bra. I vår vardag tar vi hand om de Borlängebor som har ett behov av stöd och hjälp i hemmet. Vi hjälper till med både omsorgs- och serviceinsatser vilket bland annat innebär hjälp med personlig omvårdnad, måltider, social samvaro och trygghetsskapande insatser.

Vårt uppdrag är att ge Borlängebon hjälp och stöd utifrån sina behov så att denne i första hand kan bo kvar hemma och leva ett självständigt och tryggt liv. För att trivas hos oss i Ordinärt boende tror vi att du som person är ansvarsfull, engagerad och känner glädje för ditt yrke.

Ordinärt boende består av 16 arbetsgrupper geografiskt fördelade över hela Borlänge kommun. Vi är cirka 450 engagerade medarbetare i verksamheten och tillsammans hjälper vi totalt 1500 Borlängebor som har behov av stöd och service.

I Borlänge kommun värnar vi om våra anställda och alla Borlängebor vi möter i vår vardag vilket återspeglas i vår värdegrund:

- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Som medarbetare i Borlänge kommun har du möjlighet att nyttja våra personalförmåner. Du kan till exempel få rabatt på busskort, hyra en förmåncykel, få bidrag till friskvård eller erbjudas fria arbetsskor. Vi har även en personalklubb med förmånliga erbjudanden som t ex biobiljetter till rabatterade priser.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/vårdbiträde inom ordinärt boende är du med och bidrar till trygga och professionella insatser som utförs i Borlängebons hem. Med utgångspunkt i personens behov ger du omsorg och service som underlättar vardagen. Omsorgen utgår från de beviljade insatser Borlängebon har, såsom förflyttning, skötsel av hemmet, inköp och ärenden, personlig omvårdnad, mat och måltider, läkemedelshantering och trygghetsskapande insatser.

Vi tycker att det är viktigt att de Borlängebor vi hjälper känner sig delaktiga i det stöd vi ger, därför arbetar vi utifrån en metod som heter Individens behov i centrum (IBIC) där lyhördhet och ett vardagsrehabiliterande förhållningssätt ligger till grund för vårt arbete. För att uppnå detta värdesätter vi ett gott bemötande och en flexibilitet i mötet med Borlängebon.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från vård- och omsorgsarbete och/eller är färdigutbildad undersköterska. Du skall ha B-körkort och även kunna cykla. Det är meriterande om du har demensutbildning, utbildning i psykiska funktionsvariationer och/eller utbildning i lågaffektivt bemötande.

Du har mycket goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt så att du kan uttrycka dig tydligt i kommunikationen med kollegor och Borlängebor.

Vi söker dig som är kommunikativ och lyhörd och kan skapa trygghet genom din omsorg för de du ger stöd till. Eftersom vår verksamhet ständigt förändras utifrån Borlängebons behov är du flexibel och lösningsfokuserad. Då arbetet innebär både ensamarbete och uppgifter tillsammans med andra behöver du både vara självständig och kunna bidra till ett gott samarbete.

Vi hoppas och tror att du trivs i en roll där du får möjlighet att göra skillnad på riktigt och ser fram emot din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A1251991

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag, kväll och nattschema.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.