Bemanningsplanerare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!


Arbetsuppgifter

Vår bemanningsenhet arbetar med vikarieanskaffning samt rekrytering till våra kommunala verksamheter. I nuläget jobbar vi främst med socialförvaltningen där vi rekryterar och ser till att våra verksamheter har undersköterskor och vårdbiträden. Vi bemannar även kök och lokalvård.

På bemanningsenheten arbetar ett härlig gäng där vi hjälps åt med arbetsuppgifterna. Vårt kontor finns i Malungs Resurscentrum och vi har även möjlighet att arbeta från kontor i Sälen by. Arbetet innebär mycket kontakt med våra anställda vikarier, enhetschefer och ordinarie personal i verksamheterna.

Vi jobbar i vårt bemanningssystem TimePool, rekryteringssystem Visma Recruit och använder telefonen som ett av de viktigaste redskapen.
På bemanningsenheten anställer vi vikarier och har även sk. poolpersonal. Du ansvarar för att ha kontakt med både poolpersonal och andra timvikarier.

Arbetet är förlagt både vardagar och helger, för att våra kommunala verksamheter alltid ha möjlighet att ha rätt personal på plats.
Vårt uppdrag är att se till att vikarieanskaffningen inom våra verksamhetsområden fungerar på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer

Vi söker just nu 2 kollegor varav den ena tjänsten är på heltid och den andra tjänsten är på 75%. Tjänsten som bemanningsplanerarare passar dig som har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. För att passa till tjänsten behöver du ha god vana att hantera dator och digitala system. Du ska också trivas med att tala mycket i telefon.

Har du kunskap och förståelse för hur bemanning sker på det mest kostnadseffektiva sättet är det starkt meriterande, om inte kommer du att lära dig!
På bemanningsenheten händer ofta mycket samtidigt och du behöver ha en god förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. För att trivas på jobbet behöver du vara serviceinriktad och ha förmåga att fatta egna beslut.
Det är även av vikt att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket såväl i tal och skrift.

Har du erfarenhet av arbete i en politiskt styrd verksamhet, med kännedom att arbeta utifrån gällande lagar, avtal och övriga styrdokument, så är det mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga i att vara flexibel, samarbeta i teamet och förmåga att kunna anpassa sig utifrån förändrade förutsättningar i rekryteringsprocessen.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1123763

Gör ansökan

Anställning

En tjänst är heltid och en tjänst är på 75%

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.