jobb just nu!

Faktoriet söker lärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

Faktoriet är en grundskola med 275 elever inom årskurs 7-9. Faktoriet ligger på Faktoriholmarna i centrala Eskilstuna. Själva skolbyggnaden består av fina lokaler som ligger vackert till mitt i Eskilstunaån, i stadsmiljö med närhet till natur och park.

På Faktoriet jobbar vi tillsammans med att skapa nära relationer med elever och vårdnadshavare. Mentorskap är en av våra grundstenar på Faktoriet. Vi tror på ett nära samarbete med varje enskild elev och deras vårdnadshavare. På Faktoriet har varje elev en egen dator och vi har under detta läsår gått över till digitala läromedel i en majoritet av ämnena.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta på en liten högstadieskola som har höga förväntningar på sina elever och mycket goda kunskapsresultat? Sök då till oss på Faktoriet! Just nu söker vi flera tjänster inför höstterminen 2019. Vi söker lärare i följande ämnen:

• Svenska som andraspråk 50 %

• Bild 50 %

• Slöjd 100 %

• Idrott 50 %

• Matematik/NO 100 %

• Franska 50 %

Vi ser det som en fördel om du kan kombinera flera av tjänsterna.

Under det här läsåret har vi infört ämnesarbetslag, vilket innebär att mer tid läggs på att tillsammans med dina kollegor utveckla ämnet. Vi deltar också i forskningsprojektet IFOUS som syftar till att utveckla lärares undervisning och få till ett forskningsbaserat kollegialt arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarexamen eller dig som studerar just nu med planerad examen innan höstterminens start, med behörighet för årskurs 7-9 i de ämnen du söker till.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har förmåga att planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi ser att du vill utvecklas i din roll och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga, kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde höstterminen 2019.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C25575

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.