Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. I Höörs kommun finns cirka 100 olika yrken inom bland annat vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst. Många av våra medarbetare pendlar hit från Malmö Lund-regionen, Hässleholm och Kristianstad.

Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda.

Social sektor i Höörs kommun erbjuder vård och omsorg till personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. I verksamheten ingår särskilt- och ordinärt boende, social psykiatri, gruppbostäder enligt LSS, korttids(LSS) och Fritids för barn med funktionshinder och personlig assistans. Utifrån ett hälsofrämjande/salutogent förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.

Vi har ett uttalat medborgarperspektiv, ett kommunikativt ledar- och medarbetarskap och tydliga mål och strategier.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanlig vård och omsorgs insatser inom kommunal verksamhet.

Kvalifikationer

För arbete inom ovan angivna enheter söker vi i första hand dig som är utbildad undersköterska alt vårdbiträde med erfarenhet från vård och omsorg som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Har du dessutom vidareutbildning inom demens, psykiatri, LSS eller annan specialistkunskap är det meriterande.

Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i centrum. För att kunna arbeta efter medborgarens behov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren. Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
100 % alt 75 % 50 %

Ansökan

Referensnummer:   11/21

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.