Sjuksköterskor till längre och kortare vikariat samt timanställningar

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar som sjuksköterskor inom Borlänge kommun är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper.

SÄBO innefattar sex enheter med särskilt boende, en enhet med kombinerat särskilt boende + korttidsboende samt en enhet kombinerat särskild boende + växelvård. SÄBO bedriver i första hand äldrevård med många olika diagnoser. Där arbetar samordningssköterska, sjuksköterskor och distriktssköterskor och på sommaren även undersköterskor med utökad delegering.

Hemsjukvården består av samordningssköterska, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterska. Vi jobbar i patienternas egna hem (ordinärt boende). Hemsjukvården har patienter i alla åldrar med många olika diagnoser. Vi arbetar i team. Hemsjukvårdens lokaler är förlagda i centrum.

Jourtid - kvällar och helger bemannas av hemsjukvårdens personal i en gemensam jour. Fyra sjuksköterskor arbetar på jourtid över hela Borlänge. Natten är en egen organisation som bemannas med tre sjuksköterskor per natt.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram som vi arbetat fram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss. Erbjudande om mentor finns.

Som anställd i Borlänge kommun har du möjlighet till personalförmåner som rabatterade busskort, friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra en förmånscykel.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker vikarier för längre (föräldraledighet) och kortare vikariat samt timanställningar till Borlänge kommun. Inom vår organisation stöttar och hjälper vi varandra att utvecklas. Sjuksköterskorna har nära samarbete i team med kommunens omsorgspersonal och rehabpersonal. Vi samarbetar också med läkare från regionen.

När du arbetar som sjuksköterska i kommunen har du stor möjlighet till en fri och flexibel dag där du själv styr och planerar de arbetsuppgifter som ska utföras. Det ingår i arbetsuppgifterna att se helheten i patienternas medicinska vård och omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med körkort B.

Du ska ha erfarenhet av och/eller intresse för äldrevård/hemsjukvård. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är trygg i yrkesrollen och kan prioritera. Positivt är om du har erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård sedan tidigare. En viktig arbetsuppgift är att handleda personal i omvårdnads- och medicinska frågor, detta bör du kunna göra på ett coachande och positivt sätt.

För att tjänsten ska passa dig bör du:
- kunna prioritera vid högre belastning
- tycka att det är roligt att möta olika patienter och nya situationer.
- vara kollegial och kunna se till hela verksamheten.
- gilla teamarbete.
- ha god struktur och ordning då du arbetar.

För tjänster inom Sociala sektorn i Borlänge kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.
Vikariat med stor chans till fast anställning samt timanställningar.

Ansökan

Referensnummer:   A994699

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.