jobb just nu!

Vi söker en psykiatrisjuksköterska!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Höörs kommun söker en psykiatrisjuksköterska alternativt en leg.sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri. En tillsvidare tjänst på 75-100%
Din placering är på kommunhuset tillsammans med övriga sjuksköterskor i kommunen (ca 25st) samt arbetsterapeuter och fysioterapeuter.
Ditt ansvars område är socialpsykiatrin som både har ett gruppboende på apoteksgatan och finns i det ordinära boendet. Oftast är medborgarna under 65år med olika sorters psykiska sjukdomar. Du är omvårdnadsansvarig ssk

Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal/boendestödspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi jobbar i tvärprofessionella team med fysioterapeut, arbetsterapeut och handläggare. Vi arbetar var 4:e helg och antal kvällar beror på tjänstgöringsgraden. Dokumentation sker i Procapita plus idag men nytt system är upphandlat Lifecare HSL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är psykiatriisjuksköterska (leg.sjuksköterska med vidareutbildning psykiatri) alternativt en leg.sjuksköterska med erfarenhet från psykiatri. Gärna med erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. VI vill att du ska arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana, helst av Procapita plus. Krav: Körkort och svenska nivå C1(enligt Europarådets nivåskala).

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord:
ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT

Anställningens omfattning

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
75-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   123/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.