Sjuksköterska till Malung-Sälens kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

HSR-enheten i Malung-Sälens kommun ansvarar för hälso- och sjukvård inom Socialförvaltningens verksamhetsområde. HSR-ansvaret avser hemsjukvård, särskilda boenden och LSS. Just nu söker vi dig som vill arbeta som sjuksköterska hos oss på korttidsboende och särskilt boende. Tjänstgöringen är dag, kväll och helg. Du kommer ha ett omvårdnadsansvar för cirka 15-20 patienter som bor i korttidsboende och särskilt boende. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Leda, prioritera, fördela och samordna omvårdnadsarbetet utifrån patientens behov
• Bedöma medicinska behov
• Organisera och initiera läkarkontakter
• Bedöma, följa upp och dokumentera
• Handleder och stöder dina kollegor i det dagliga arbetet.

Att jobba som sjuksköterska hos oss på korttidsboende och särskilt boende är ett inspirerande och självständigt arbete. Här finns utvecklingsmöjligheter och frihet att själv kunna planera dina arbetsdagar då det är möjligt. Malung-Sälens kommun eftersträvar ett teamarbete, du kommer att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor men också andra yrkeskategorier. Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket men det är inget krav.

För oss är det viktigt att du kan vara tydlig i ditt sätt att kommunicera med andra människor, samt vara empatiskt och lyhörd. Du behöver känna dig trygg både i din roll och i ett självständigt arbete. Du behöver kunna organisera och prioritera i ditt arbete. Ibland uppstår situationer där din planering behöver ändras vilket ställer krav på flexibilitet och att se lösningsorienterat på förändringar.

Datavana samt B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. All journalhantering sker i verksamhetssystemet Treserva.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1033885

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag, kväll och helg

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande i denna rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.