Vi söker förskollärare till Förskoleområde 1 i Höör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi söker nu en förskollärare till Förskoleområde 1 där Holma, Fogdaröds, Skeppsklockans och Norra Rörums förskolor ingår.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss arbetar du projekterande med inspiration från Reggio Emilia. Det finns tydliga metoder och arbetssätt för att driva det systematiska kvalitetsarbetet och vi strävar alltid mot kontinuerlig kompetensutveckling.
Digitalisering ser vi som ett självklart inslag i den dagliga verksamheten.

Som nyanställd hos oss får du en mentor som sätter dig in i våra lokala rutiner och vårt systematiska kvalitetsarbete.

I ditt dagliga arbete som förskollärare så erbjuds du stöd av såväl processutvecklare som digitaliseringspedagog. Som anställd i vårt förskoleområde har du förutom egen- och arbetslagsplanering även reflektionstid varannan vecka med förskollärare från andra förskolor i vårt område.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och är väl förtrogen med Lpfö 18.

Du ser det kompetenta barnet som lär och utvecklas i samspel med andra och du tänker att rika lärmiljöer är en viktig del i utbildningen vi erbjuder på förskolan.

Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, är målinriktad och har en vilja att bidra till utveckling och god kvalité.

Vi förväntar oss att du har förmågan att driva digitaliseringsarbetet framåt och att utveckla lärmiljöer, såväl inne som ute.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommele.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   78/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.