jobb just nu!

Städare/städledare till Sjöängen, 100%, vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun söker en städare/städledare till Sjöängen. Tjänsten tillhör städenheten inom Tekniska förvaltningen, med cirka 30 stycken medarbetare. I Sjöängen går det ca 480 elever i årskurserna 6-9.

Kvalifikationer

Vi söker dig med städkompetensbevis i form av SRY eller PRYL-utbildning. Alternativt annan likvärdig utbildning eller mångårig erfarenhet. Du är en motiverad och lösningsfokuserad person med goda ledaregenskaper. Du arbetar som städledare i ett lokalvårdsteam och har nära samarbete med personal och arbetsledning på Sjöängen. Du planerar och fördelar det dagliga arbetet såväl som golvvård i arbetsteamet. Behärskar och är väl förtrogen med städmaskiner, rengöringsteknik och har kunskap om arbetsmaterial. Noggrann, strukturerad, ansvarsfull och ditt bemötande ska vara positivt och engagerat. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Du har ett flexibelt synsätt i en organisation under kontinuerlig förändring. Körkort B och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald. För denna tjänst krävs utdrag från Polisens belastningsregister.
Askersunds kommun eftersträvar en jämn könsfördelning och därmed gärna ser att det underrepresenterade könet söker denna tjänst.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Vikariat på 3-6 månader med möjlighet till förlängning.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A890658

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag finns.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Inget beslut om anställning tas dock innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan genom www.offentligajobb.se.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!