jobb just nu!

Städare till resursgruppen, 75%, vikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

Askersunds kommun söker en lokalvårdare för städning av kommunens lokaler. Tjänsten tillhör städenheten inom Tekniska förvaltningen, med cirka 30 stycken medarbetare. I tätorten Askersund är städpersonalen indelade i tre grupper. Sjöängen tillhör gruppen Askersund centralt med cirka 12 personer och det är där personal bl.a. behövs. Städområdet gäller dock hela Askersunds kommun. Övrig arbetstid förläggs i vår utökade grundbemanning. Arbetsfördelning kan även förekomma i kombikök på förskolor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med städkompetensbevis i form av SRY eller PRYL-utbildning. Alternativt annan likvärdig utbildning eller mångårig erfarenhet. Du ska självständigt kunna planera och lägga upp ditt dagliga städarbete. Behärska och vara väl förtrogen med städmaskiner. Noggrann, strukturerad, ansvarsfull och ditt bemötande ska vara positivt och engagerat. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Du har ett flexibelt synsätt i en organisation under kontinuerlig förändring. Körkort B och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald. För denna tjänst krävs utdrag från Polisens belastningsregister.
Askersunds kommun eftersträvar en jämn könsfördelning och därmed gärna ser att det underrepresenterade könet söker denna tjänst.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
75%, vikariat 3-6 månader med möjlighet till förlängning.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A890656

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag finns.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Inget beslut om anställning tas dock innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan genom www.offentligajobb.se.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!