Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor till Vo Jour.
Tjänsterna är tillsvidare anställställningar med schemaläggning dag/kväll och helg.

Uppdragen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård.
Som joursjuksköterska ansvarar du för öppenvårdsinsatser på sjuksköterskenivå för kunder som bor i eget boende och kunder på särskilt boende vilka har behov av HSL-insatser utifrån sjuksköterskenivå på jourtid. Insatserna kan vara både planerade och akuta.

Joursjuksköterskorna utför beställningar av hemsjukvård inom Vård- och omsorgsförvaltningen, primärvården samt privata vårdföretag. Som joursjuksköterska har man också ett handledande och arbetsledande ansvar för baspersonal inom vård och omsorg under jourtid.

Tillsammans med arbetsgruppen och kvalitetsgruppen bidrar du till verksamhetens utveckling och att vi når uppsatta mål. I arbetsgruppen ingår flera erfarna sjuksköterskor och du har stor frihet i ditt uppdrag och i arbetets upplägg.

Kvalifikationer

Erfarenhet från omvårdnadsboende och hemsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med människor med demensdiagnoser.

Du har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.
Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Legitimerad SSK och B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Intervjuer bokas löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
4-5 st 50-80% eller efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C45708

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.