Klasslärare årskurs 2 Gylle skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara en viktig del i en helhet där trygghet, utvecklings- och förbättringsarbete är i ständigt fokus? Då är du varmt välkommen till oss på Gylle skola som är en plats där vi delar kunskap och antar utmaningar tillsammans!


Gylle skola är belägen cirka fyra kilometer söder om Borlänge centrum, med goda bussförbindelser till både centrum och landsbygd. Det är en F-9 skola med drygt 850 elever. Med sitt breda upptagningsområde är Gylle skola en av Dalarnas största grundskolor. Skolan består av flera byggnader med tillhörande idrottshall och aula. Utomhusmiljön erbjuder möjlighet till olika aktiviteter, där närhet till grönområde, lekparker, fotbollsplan och ishall kompletterar verksamhetens olika behov.

Skolbyggnaden är under stor förändring, då bygget för framtidens skola är i full gång. Med fortsatt strävan efter att vara Dalarnas största grundskola och en del av den processen är att vi kommer utveckla enheten F-6 till en fyrparallell verksamhet.

På enheten F-6 arbetar cirka 75 personer. Våra personalgrupper kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag med hög behörighet som är organiserade utifrån årskurser. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där stort fokus är att utveckla elevernas digitala förmåga och samtidigt fortsätta vårt viktiga arbete med att vara en läsande skola, för en ökad måluppfyllelse i samtliga ämnen.

Tillsammans vill vi skapa en trygg skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro. Därför arbetar vi kontinuerligt med fortbildning och utveckling där fokus ligger på att alla elever ska lyckas. Vi söker därför dig som vill vara med i vår spännande process med byggnationen av framtidens skola och bidra till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete.

Självklart lockar vår värdegrund dig
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

Kom och bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad klasslärare till årkurs 2, där du som lärare ansvarar för undervisning i din mentorsklass. Du ingår i ett arbetslag bestående av lärare och fritidspedagoger, som har regelbundna möten och utvärderar arbetet. Tillsammans arbetar ni för att utveckla arbetsmetoder, skapa studiero och en trygg skolgång för eleverna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i årkurs F-2
• Använda metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse
• Mentorskap för elever
• Skapa god miljö för lärande
• Stödja elevers lärande och sociala utveckling
• Dokumentera i de verksamhetssystem som finns

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa årskurs F-3/1-6.

Du har god förmåga att anpassa och samarbeta utifrån elevgruppen samt en god förståelse för att alla elever har olika behov och förutsättningar.

Du är självständig, flexibel och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du har en god samarbetsförmåga kollegialt och bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1065967

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.