jobb just nu!

Gruppledare till Feriejobb

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att direkt underställd kommunstyrelsen, ansvara för arbetsmarknadspolitiska frågor, integrationsfrågor och vuxenutbildning.

Förvaltningen har över 4000 kunder/klienter per år i olika utbildningar, anställningsformer, praktikplaceringar, sommarjobb och integrationsåtgärder. Förvaltningen har idag 270 medarbetare och omsätter 280 miljoner kronor.


Luleå kommun arrangerar Feriejobb för ungdomar i Luleå.
Syftet med Feriejobb är bl.a. att ge ungdomarna möjlighet att få känna på de krav och förväntningar som ställs i arbetslivet, via ett meningsfullt arbete. Målet är också att ungdomarna ska utveckla ansvarskänsla för arbete och arbetskamraterna.

Arbetsuppgifter

Till största delen utgörs arbetstillfällena av parkarbete, målningsarbete samt allmän skötsel av naturen runt Luleå. Gruppledaren ansvarar för en grupp på ca 10-15 ungdomar. Anställningen inleds med fyra dagars grundlig utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, tycker om samt känner att det är en utmaning att arbeta med ungdomar. Det vi värdesätter mest hos dig är dina personliga egenskaper samt att du känner stimulans av att arbeta under stort eget ansvar. Det är meriterande om du har någon form av ledarerfarenhet. Beskriv i din ansökan vad det är som gör dig till en bra ledare.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-08-16

Tillträde: 2019-06-10
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A848270

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb