jobb just nu!

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Närlundaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Vi söker nu en fritidspedagog/lärare i fritidshem till Närlundaskolan, Askersunds kommuns största F-6 skola.

Närlundaskolan befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas med en planerad om- och nybyggnation av både skola och fritidshem. Skolan ligger vackert belägen i centrala Askersund med närhet till skogar och sjöar. Vi hoppas att du vill vara en del av den stora förändring som Närlundaskolan kommer att genomgå. En spännande framtid väntar oss och våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du samverkar med vårdnadshavare och personal på fritidshem och skola och driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna.

Som fritidspedagog på Närlundaskolan består arbetsuppgifterna av att planera, genomföra samt skapa en trygg och lärorik miljö utifrån läroplanen där eleverna, deras lärande och utveckling står i centrum. Som fritidspedagog har du ansvar både enskilt och tillsammans med arbetslaget för den pedagogiska verksamheten på fritids. Du känner dig trygg i din yrkesroll och genom lust, mod och engagemang i ditt arbete sätter du elevernas trygghet och kunskapsutveckling i fokus.

Du kommer i ditt arbete att delta i nätverksträffar för all personal inom fritidshemmet, dels på Närlundaskolan, dels i hela kommunen.

Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv. Som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen. Du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du har en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt och bidrar till utvecklingen av fritidsverksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande.

Intervju och tillsättning kan komma att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshemmet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-10-26

Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A973734

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller på papper.