jobb just nu!

Grundskollärare, Norrsätraskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Sandvikens kommunala grundskolor gör vi varandra bättre!
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.
Hos oss får du som medarbetare tillgång till:
- egen arbetsdator
- digital lärplattform
. digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete
- möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst)
- friskvård till förmånligt pris
- Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar

Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Norrsätraskolan ligger i Sandviken och har nära till det mesta, även naturen. På Norrsätraskolan får du möjlighet att ingå i skolans satsningar inom Språkutvecklande arbetssätt, Lärande matriser och digitalisering. Du kommer att tillhöra arbetslag F-3 och där får du bland annat träffa trevliga medarbetare, du får också möjlighet att bidra till skolans utveckling på olika sätt. På skolan har vi ett samarbete med Framsteget inom rastverksamheten, vi har också en idrottsprofil inom fotboll och friidrott. Skolan ingår i ett av Sandvikens fyra grundskoleområden, Västra grundskoleområdet. Där ingår Vallhovskolan, Jäderfors skola, Träningsskolan och Gullhedskolan.

Arbetsuppgifter

Norrsäraskolan söker en grundskollärare F-3 alternativt 1-7 lärare.
I tjänsten ingår undervisning mot framförallt årskurs 1 tillsammans med två andra lärare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med svenska som andraspråk i undervisningen och att du är en lugn och trygg ledare i klassrummet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i mångkulturella miljöer.

Kvalifikationer

* Du har både lärarexamen och lärarlegitimation för årskurs F-3 alternativt 1-7. Om du är nyutexaminerad kommer en introduktionsperiod med mentor planeras.
* Du är en tydlig ledare samt vuxen förebild för eleverna.
* Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, vårdnadshavare och dina medarbetare.
* Du har god initiativförmåga och förmåga att utveckla din undervisning.
* Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbete med språkutvecklande arbetssätt.
Då vi vill ha fler medarbetare med språk- och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-12

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   783-20

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.