jobb just nu!

Vårdbiträden/Undersköterskor hemtjänst sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Hemtjänst i ordinärt boende söker semestervikarier till vår verksamhet på orterna Vuollerim och Jokkmokk. Tidsbegränsad anställning under semesterperioderna. Vi kommer överens om vilka veckor du kan arbeta och när du kan börja. Vi kan erbjuda upp till 10 veckor sammanhängande arbete i sommar.

Anställning kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete. men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp. Matdistribution och larmåtgärdande ingår också i arbetsuppgifterna. Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete, men du måste också kunna samverka med andra professioner som sjuksköterskor och rehab personal. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och som har god empatisk förmåga. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift krävs. Vår verksamhet är på väg in i ett utvecklingsarbete med andra arbetsmetoder då vi kommer att börja arbeta med Lifecare Mobil Omsorg samt IBIC. Därför är det viktigt att du tycker det är spännande, utvecklande och intressant att vara delaktig i processerna. Körkort är ett krav. Vi söker dig som är en positiv, engagerad och ansvarstagande person med god empatisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Ansökan

Referensnummer:   14/2020

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.