Timvikarier funktionshinder verksamheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att stötta brukare att leva sitt bästa liv efter LSS lagens intentioner. Arbetet kan innehålla både omvårdnadsarbete och pedagogiskt stöd. Du stöttar brukaren i vardagliga aktiviteter likväl som i fritidsaktiviteter.
Arbetet är schemalagd dygnets alla timmar.
Arbeta som timanställd innebär att man efter bokning arbetar i någon av de verksamheter som tillhör funktionshinder verksamheten, gruppbostäder, servicebostäder, socialpsykiatri och daglig verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dej som har erfarenhet av aktuella målgrupper och intresse av att arbeta med ett professionellt arbetssätt med ett gott bemötande. Utbildning som stödassistent/usk är meriterande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande.
Timanställning

Ansökan

Referensnummer:   A1254907

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.