jobb just nu!

Landskapsarkitekt till parkernas stad

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten- och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Vi erbjuder även flextid och möjlighet till semesterväxling vilket bidrar till en hållbar livssituation. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På parkenheten är vi 20 anställda som arbetar med att utveckla kommunens offentliga mötesplatser så som parker, gator, torg, lekplatser, grönytor, skogar och allmänna mötesplatser. Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet och ett stort engagemang. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla Enköpings parker. Välkommen att skicka in din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

I denna roll blir du en av två landskapsarkitekter på enheten och får möjlighet att jobba med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett härligt gäng av både kontors- och driftpersonal som besitter mycket kompetens.

Ditt uppdrag är att driva utvecklingen av kommunens parker och offentliga miljöer. Detta gör du genom att planera och projektleda parkenhetens investeringsprojekt. Du arbetar även i nära samarbete med driftenheten för att gestalta och förvalta befintliga miljöer.

I tjänsten ingår det även att arbeta rådgivande i gröna frågor inom samhällsbyggnadsförvaltningen, i både projekt och förvaltningsskede.

Kvalifikationer

För att vara rätt person för denna tjänst måste du ha landskapsarkitektsexamen samt b-körkort. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som landskapsarkitekt och med digitala ritverktyg, så som AutoCAD, GIS och Adobe.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som landskapsarkitekt måste du vara bra på att samarbeta och kommunicera med andra. Hos oss måste du också vara flexibel för att kunna arbeta i olika skalor, från att diskutera helheten i en detaljplan till att fokusera på detaljer, till exempel besluta var ett träd ska placeras.

Vi värdesätter även att du är kreativ och strukturerad samtidigt som du, precis som vi, tycker att glädje på jobbet är viktigt.

Anställningens omfattning

Provanställning kan komma att tillämpas beroende på erfarenhet.

Ansökan

Referensnummer:   C29602

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.